Afdrukken

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/td7/1.5/16/2757.png");">❗

❗Corona update 13-3-2020 16:00u ❗

Onderstaande berichtgeving van 12-3-2020 om 19:00u is op 13-3-2020 opnieuw bekeken/afgestemd, en blijft van kracht. Zodra er eventuele richtlijnen aangescherpt worden vanuit de overheid, zullen wij u middels een update op de hoogte houden.

 


Geachte LHC-er,

 

Zoals u wellicht heeft vernomen, zijn er vandaag aangescherpte richtlijnen gecommuniceerd m.b.t. het Corona virus.

LHC heeft de richtlijnen en instructies van het RIVM, KNVB en het ministerie intern besproken en zal als volgt handelen.

- Alle wedstrijden zijn afgelast tot en met 31 maart, LHC volgt hier het advies van de KNVB.

- Trainingen mogen door gaan, en hier volgt LHC het advies zoals die door de overheid is gegeven aan het Onderwijs. Trainingen zijn over het algemeen veel meer gespreid, en veel kleinschaliger,(ca 15pers) waardoor we ver onder de norm zitten van “bijeenkomsten meer dan 100 personen”. Hier volgen we ook dezelfde adviezen als voor het onderwijs, kinderen of trainers met klachten worden verzocht thuis te blijven. Trainers of spelers die mogelijke risico’s willen mijden, zijn vrij om de training aan zich voorbij te laten gaan. Het organiseren van oefenduels is niet toegestaan.

- De kantine van LHC is een horeca bedrijf, en hier zal LHC met de horeca eigenaar de richtlijnen opvolgen zoals die vandaag geadviseerd zijn. Geen evenementen of “bijeenkomsten van 100 pers” te organiseren. Ook hier volgen we het advies zoals dat is afgegeven voor de Nederlandse horeca, restaurants, en café bedrijven.

Indien er nieuwe en of aangescherpte richtlijnen komen vanuit het ministerie, RIVM, KNVB, of vanuit de gemeente Kerkrade,(vrijdag 13-3 komt een update) dan zal LHC deze opvolgen en haar huidig beleid daarop aanpassen.

Mvg,
LHC Bestuur.