Teams - LHC

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Teams

Teams

Dames LHC/UOW’02 heeft staf voor volgend seizoen rond

2 mei 9:15  Het is een feit! Vrouwen LHC/UOW’02 heeft de volledige staf voor het vrouwen 1&2 team voor het seizoen 2023/2024 bekend gemaakt. Het team zal maar liefst drie nieuwe gezichten hebben die komend seizoen te zien zullen zijn bij het vrouwen 1 team. Nick Weijers zal de functie van hoofdtrainer op zich nemen, terwijl Joyce Duchateau Peters hem zal assisteren en Wendy Stassen de rol van teamleidster zal vervullen. Nick Weijers, de nieuwe hoofdtrainer van Vrouwen LHC/UOW’02, is 39 jaar oud, getrouwd en vader van drie kinderen. Zijn voetbalcarrière begon bij de jeugd van RKONS en op zijn 17e maakte hij de overstap naar SVN waar hij met de JO17 kampioen is geworden in de hoofdklasse. Na een tijdje bij Kakertse Boys te hebben gevoetbald, is Nick uiteindelijk terecht gekomen bij SV Brunssum 1. Daar heeft hij menig jaar de clubkleuren van SV Brunssum met verve verdedigd. Dit seizoen heeft Nick de JO19 2 van UOW’02/LHC onder zijn hoede genomen en na twee jaar wonnen deze jongens hun eerste wedstrijd, ze werden zelfs derde in de najaarscompetitie. meer »

157x gelezen

Jubilarissen 2019 - 2022

24 april 12:15  Op 23 juni worden onze jubilarissen intern gehuldigd.meer »

214x gelezen

Beleidsplannen jeugd beschikbaar

24 april 10:00  LHC heeft het Technisch Beleids Plan Jeugd (TBPJ) voor 2023 gepresenteerd. Het plan is gebaseerd op het Technisch Beleids Plan Senioren en zal leidend zijn in het LHC Opleidingsplan. De missie, visie en uitvoering van het LHC Opleidingsplan worden in het TBPJ weergegeven. In het Leerplan per leeftijdscategorie wordt het TBPJ naar de praktijk vertaald en vinden de trainers handvaten om training en wedstrijd zo optimaal mogelijk te begeleiden. Het Leerplan keepers is nog in bewerking en zal later worden toegevoegd.meer »

119x gelezen

Rob Winters geslaagd voor Voetbal Kader Coach

19 april 17:45  Rob is gisteren geslaagd voor VKC-er. We zijn als LHC trots om een van de eerste opgeleide VKC-ers in ons midden te hebben! De VKC geeft leiding aan het jeugdvoetbalkader. Om de jeugdspelers met nog meer plezier in een veilige (leer)omgeving (beter) te laten voetballen dient het jeugdvoetbalkader te worden begeleid. meer »

161x gelezen

Thuiswedstrijden RKVV Miranda bij LHC

3 april 9:30  Vanaf vandaag spelen de veteranen van RKVV Miranda hun thuiswedstrijden op het sportcomplex aan de Anselderlaan, LHC. Dit is een grote stap voor de club, en de veteranen kijken uit naar de nieuwe samenwerking. Na een aantal jaren op Haander te hebben gespeeld, hebben de veteranen van RKVV Miranda besloten om hun thuiswedstrijden op een nieuwe locatie te spelen. Het sportcomplex Anselderlaan bij voetbalvereniging LHC biedt de veteranen een nieuw thuis, waar ze hun vaardigheden kunnen tonen aan fans en vrienden. meer »

148x gelezen

Keeperstraining jeugd begonnen

15 maart 11:30  Op 14 maart was het dan zover, de eerste training voor onze keepers pupillen onder leiding van Bjørn van Haaren. Met veel motivatie werd de training gestart met deze goalies, alle hadden er echt zin en dat was ook zeker te zien aan de tomeloze inzet van deze doelverdedigers. Bekijk foto's en filmpjes in hun eigen digitale hoekje op website en app. Dank aan Bjørn om dit naast je functies van keepertrainer en assistent trainer bij LHC 1 voor onze club te doen.meer »

179x gelezen

Promotie JO12-1

13 maart 8:00  LHC 12-1 is gepromoveerd naar de hoofdklasse. De JO12-1 is in de poule als 2de geëindigd achter de Groene Ster. Door omstandigheden kon de kampioenschapswedstrijd tegen Groene Ster niet ingehaald worden. Door een fout van de KNVB zijn we niet direct gepromoveerd maar door veel werk en moeite van Ron Rouschen zijn we vandaag officieel gepromoveerd. Proficiat aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Op de foto ontbreekt Nowe Lebens, ook jij hebt hier je steentje aan bijgedragen.meer »

127x gelezen

KNVB Diploma behaald

1 maart 13:00  KNVB-diploma! Als LHC promoten, stimuleren en faciliteren wij kaderleden die aangeven zich verder te willen ontwikkelen en hun kennis en kunde willen verbeteren via het volgen van cursussen om dit vervolgens in praktijk te brengen. Deze uit zes bijeenkomsten bestaande cursus Pupillentrainer, waarbij afwisselend gebruik werd gemaakt van de locaties van LHC en UOW ´02, ging vorig jaar van start op maandag 3 oktober bij UOW ´02. meer »

156x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!