Sponsoring - LHC

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsoring

Sponsoring

Wil je ook onze vereniging steunen, wordt sponsor!


Er zijn diverse standaard mogelijkheden, maar uiteraard is maatwerk ook mogelijk. Neem contact op met de sponsorcommissie voor meer informatie.

Voor een sponsor biedt LHC de mogelijkheid om binnen de club, lokaal en regionaal bekendheid te krijgen en tevens aan te geven dat de sponsor de sport een goed hart toedraagt.

Sponsoring voorziet in een belangrijke inkomstenbron voor de club en is daarmee een belangrijke ondersteuning bij onze voetbalactiviteiten, zoals het opleiden van de jeugd en het onderhouden van de faciliteiten. Dit alles om een goeddraaiende voetbalfamilie te zijn met sportieve ambities, ook op regionaal niveau!

Ons sponsorbeleid is gericht op het hebben van duurzame relaties met betrokken bedrijven en instellingen, voor welke wij als voetbalclub iets kunnen betekenen.

                                                                                                    

LHC  heeft momenteel Auto Quadflieg (https://www.autoquadflieg.nl/) als hoofdsponsor.


Ga naar de webwinkel van uw keuze via onze site en steun daarmee LHC

Vanaf nu is het voor iedereen die LHC een warm hart toedraagt mogelijk om LHC GRATIS te sponsoren. Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar www.laura-hopel-combinatie.nl . Op onze website kunt u via onze LHC Shop (https://lhc.voetbalassist.nl/190/onzeclubwinkel/) uw inkopen doen.

Door op deze button te klikken verschijnt een overzicht van alle bekende webwinkels. Door via onze site naar deze winkels te gaan, levert elke aankoop bij een van deze bedrijven een kleine bijdrage voor LHC op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt. Het kost je dus niets extra.

Bijna alle grote online-shops uit alle branches doen mee!
Als je op de button klikt krijg je dit een zeer uitgebreid overzicht met webwinkels: bol.com, zalando, cheaptickets, bcc, wehkamp, blokker, klm, etc.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!