Mutaties / baaldagen etc.

* De wedstrijdsecretaris (René Wijmenga) is namens LHC intermediair met KNVB inzake (beker)competitiewedstrijden LHC 1 t/m 5 + dames en daardoor in principe ook de enige die met de KNVB over wedstrijdzaken correspondeert. Hij zorgt ook dat eventuele communicatie vanuit de KNVB naar de elftalleiding, LHC en de LHC site wordt gecommuniceerd.

* Mutaties (aanvangstijd, andere speeldag, baaldagen, etc.) zowel van onze kant als aanvragen van tegenstanders altijd laten lopen via de wedstrijdsecretaris. Te bereiken via: 06-22568015 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Niet dus zelf afspraken gaan maken. De wedstrijdsecretaris informeert en stemt af met de elftalleiders.

* Aanvragen voor mutaties dienen uiterlijk op maandag voor de geplande speeldag (weekend) bij de wedstrijd secretaris binnen te zijn.

Afgelastingen

* De consul van LHC (Sjaak Janssen) keurt de velden op zondagmorgen (8.30 uur) ivm eventuele afgelastingen. Daar waar het al eerder duidelijk is dat een wedstrijd vanwege het weer / slechte staat van het veld zeker niet door kan gaan, zullen we dat ook eerder communiceren.

- De consul informeert vervolgens de wedstrijdsecretaris en Louis.

- De wedstrijdsecretaris informeert vervolgens de betreffende elftalleider(s), de

tegenstander(s), de beheerder van de website, de kantine en het bestuur. Bij afgelasting van LHC 1 en LHC 2 zal de wedstrijdsecretaris ook John van Brunschot informeren met het oog op de scheidsrechter LHC 1 en LHC 2.

- De elftalleiding zorgt voor communicatie naar spelers.

- Louis informeert de gevraagde scheidsrechter(s) over de afgelasting daar waar het de recreatieve elftallen betreft.

Bij slechte of minder goede staat van het velden worden wedstrijden, op aangeven van de consul, zoveel mogelijk op het B-veld gespeeld.

Wijziging in trainingsschema

Verder is er een kleine wijziging opgetreden in het vorige week rondgestuurde trainingsschema. Daarin was foutief opgenomen dat wanneer het C veld op donderdag afgekeurd is, dat de combinatie LHC 2 en LHC A naar het D veld zou uitwijken, dat moest echter het B veld zijn. De LHC recreanten wijken in dat geval uit naar het D veld. Bijgevoegd het daaraan aangepaste schema.

Paul Meiser

   
© @Laura Hopel Combinatie